Oatmeal pandekager

       

I dag har vi fejret pandekagens dag – traditionen tro er pandekagens dag, tirsdagen efter fastelavn – altså i dag! Der blev bikset den lækreste variant af amerikanske pandekager sammen; oatmeal pandekager med tørrede blåbær! De er SÅ lækre, og virkelig nemme at lave. Det er faktisk bare en tyk almindelig pandekagedej tilsat masser af havregryn, bagepulver og tørrede blåbær, mums!

Vi spiste dem med masser af frugt og kanelsirup til (opskrift finder du her)- det var et hit og opskriften skal da helt sikkert prøves af igen en anden gang!

En opskrift:

4 æg

1 tsk. vaniliesukker

1 tsk. bagepulver

3 dL hvedemel

ca. 100g havregryn (jeg tog 3 håndfulde)

100 g tørrede blåbær

Mælk

Jeg startede med at røre æggene sammen med vaniliesukker og bagepulver, hvorefter jeg tog melet og en lille smule mælk og rørte i. Det bliver en sej klump, men på den måde undgår man at melet klumper. derefter tilsatte jeg mere mælk og havregryn. Jeg kan ikke huske mængden af mælk, da det afhænger lidt af konsistensen – den skal være tyk, men stadig flydende, hvis det giver mening. Derefter lader jeg dejen stå i ca. 15 min., så havregrynene bliver bløde, hvorefter jeg bager dem på en pande med lidt smør.

 

4 Comments on Oatmeal pandekager

 1. Stina
  21. februar 2012 at 22:58 (10 år ago)

  Jeg synes du skal dele opskriften med os andre, for de ser virkelig lækre ud!

  [Reply]

  Svar
 2. Veronica
  22. februar 2012 at 02:00 (10 år ago)

  De så veldig gode ut! Men syns de så så små ut til å være pannekaker, ser mer ut som lapper 🙂 Men er jo forskjellig fra person til person hvordan de lager dem. Ja legg gjerne ut oppskrift! 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Kristina
  22. februar 2012 at 10:14 (10 år ago)

  Så er der opskrift – Veronica, du har helt ret, de minder mest om lapper end almindelige pandekager!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply