Oktober – jeg har savnet dig!

       

Jeg forstår ikke, hvor september blev af? Men jeg ønsker oktober velkommen ved at finde uldne tørklæder og varme jakker frem, hamstre stearinlys på tilbud, finde strikketøjet frem igen, der gennem sommeren har ligget i “sommerhi” og hygge!  Jeg er en rigtig efterårspige, og jeg elsker mørke morgener og aftner, kølig efterårsluft og det faktum, at det er helt i orden at sidde indendøre og have det rart dagen lang uden dårlig samvittighed, mens regnen trommer på ruderne – Jeg elsker også naturen, hvor farverne ændrer sig, dyrene og himlen. Og da slet ikke at tale om sommeren på glas – jeg var så heldig at få provianteret på “hjemmesyltet-hylden” sidst jeg besøgte mine forældre, så nu er der både rababersaft, æblechutney, syltede jalapeños og syltede chili, mums! Og for slet ikke at snakke om efterårsmoden – lækre tørklæder, hjemmestrikkede trøjer og støvler, jeg elsker det!

3 Comments on Oktober – jeg har savnet dig!

 1. Kamomilla Vanilla
  1. oktober 2012 at 20:24 (9 år ago)

  Hvor har du ret! Det er bare så belejligt at man med god samvittighed kan sidde og nørkle indendøre, fantastisk 🙂 Syltede sager er bare for dejligt, virkelig fint 🙂 Tak, for din dejlige besked inde på min blog, det varmer og giver bare endnu mere lyst til at genoptage blogningen 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Katrine
  1. oktober 2012 at 23:26 (9 år ago)

  Hvor ser det toplækkert ud!

  [Reply]

  Svar
 3. Anne
  2. oktober 2012 at 19:12 (9 år ago)

  Ja, jeg kan nu også meget godt lide efteråret. Og lige nu får jeg ekstra tid til at nyde det. Dejligt!
  Ser spændende ud med alle de hjemmelavede sager 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply