Postkort fra Holstebronx

       

image

Lige en lille hilsen fra det Vestjyske, hvor jeg har opholdt mig den sidste uges tid. Jeg er på lejr – Spejdernes Lejr 2012 – og jeg nyder det primitive lejrliv med kronisk jord under neglene og bad hver anden eller tredje dag! Til dem, der er blevet lidt nysgerrige efter, hvad det hele er for noget, så bliver åbningen af lejren sendt i aften klokken 20.00 på tv2 regional 🙂

3 Comments on Postkort fra Holstebronx

 1. Stina
  22. juli 2012 at 21:18 (9 år ago)

  Åha, det dér med ikke at komme i bad hver dag – det ville jeg ikke kunne, og slet ikke i en uge!
  Men jeg håber, at du hygger dig! 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Nanna Gyldenberg
  31. juli 2012 at 21:20 (9 år ago)

  Åh ja, jeg er også netop kommet hjem efter en god lejr!! Jeg har dog lavet aktiviteter i Thorsminde, hvilket bare har været kanon!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Godt at høre, at du har haft det sjovt! Jeg nåede desværre aldrig til Thorsminde og se aktiviteterne, da der var for meget at lave med Solaris til adventureSpejd night natløbet, men af hvad jeg har hørt var aktiviteterne et hit!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply