Slut, prut, finale, aldrig mere bacheloropgave

       

Så kom dagen, endelig! Jeg har afleveret mit bachelorprojekt en dag før deadline, og så på en skuddag – jeg ser det hele som et godt tegn og kan derved afslutte et kapitel af min uddannelse. Det er rart, jeg føler mig fri og lettet! Forude venter en måned med eksamenslæsning, da jeg den sidste måned har forsømt undervisningen, men jeg er optimistisk, eksamenslæseri er jo næsten hyggeligt og nemt i forhold til den opgave jeg har brugt de sidste par måneder på af få skrevet færdig! Jeg fejrede afleveringen med en shoppetur uden at købe noget, for derefter at tage verdens længste lur på sofaen – jeg må have været træt og måske en anelse udmattet? Men mest af alt er jeg bare glad for den frihed jeg nu har fået tilbage – en følelse der har været savnet!

Jeg vil også lige for en sidste gang minde om min give away, hvor man kan få fingrene i et lækkert uldent halstørklæde fra det færøske mærke sirri! Jeg trækker vinderen i morgen, så hvis du endnu ikke har deltaget, skal du lægge en kommentar til dette indlæg!

6 Comments on Slut, prut, finale, aldrig mere bacheloropgave

 1. Fru Ejsing
  29. februar 2012 at 19:02 (10 år ago)

  Tillykke med det. Det er en skøn følelse at få afleveret den slags 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Christina (Hyggekisten)
  29. februar 2012 at 19:10 (10 år ago)

  Ihh hvor dejligt og tillykke. Jeg er lidt misundelig, da jeg først skal igang med mit bachelorprojekt om tre uger.

  [Reply]

  Svar
 3. Anne
  29. februar 2012 at 20:52 (10 år ago)

  Ih tillykke med at have afleveret. Det er bare sådan en skøn følelse!!

  KH

  [Reply]

  Svar
 4. Rosalina
  29. februar 2012 at 21:47 (10 år ago)

  TILLYKKE!!! Tillykke, tillykke, tillykke 😀

  [Reply]

  Svar
 5. Stina
  2. marts 2012 at 08:42 (10 år ago)

  Stort tillykke med afleveringen! 🙂

  [Reply]

  Svar
 6. Kristina
  2. marts 2012 at 09:05 (10 år ago)

  Tak skal I have alle sammen – Det er bare det bedste nogensinde! Næste stop er afleveret speciale om to år! 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply