Sommerlæsning

       

image

Bøger – side op og side ned af bogstaver, ord, sætninger, fortællinger, punktummer, udråbstegn og spørgsmålstegn – side efter side. Jeg har samlet mig en lille bunke sommerlæsning, der når vidt og bredt omkring:

En bog om det humane genom, hvor Lone Frank kigger på brugen af genteknologi med kritiske øjne. Jeg synes den virker som spændende og interessant læsning, da jeg selv bevæger mig inden for feltet og det er altid sundt at kigge på faget med andres øjne.

En førstehåndskilde om anden verdenskrig, skrevet og fortalt af Anne Frank. Jeg har læst den før, men synes den er rigtig spændende, så jeg snupper den endnu engang.

Krimi nr. 3 i serien om Louise Rick og Afdeling A

En fortælling om 11. september af Jonathan Safran Foer. Jeg har hørt meget godt om netop denne bog og glæder mig faktisk til at skulle bruge tid i selskab med forfatteren.

Udover de bøger, der allerede er i min sommerbunke af bøger, ville jeg også gerne have fingrene i “En fortælling om at glemme” og “stormen udenfor” begge af Stefan Merrill Block – jeg har hørt og læst godt om begge bøger, så jeg tror snart en bestilling hos saxo.com er på sin plads.

Hvad skal I læse over sommeren?

6 Comments on Sommerlæsning

 1. Lene
  11. juli 2012 at 21:08 (9 år ago)

  Der er ikke noget så godt som tid til at fordybe sig i gode bøger. Jeg er lidt usikker på, hvad jeg skal læse. Er lige nu i gang med en krimi af Jørgen Rekke – “Nådens omkreds”. Overvejer om jeg skal genlæse “Claras krig”. Det er en fantastisk men barsk fortælling om en jødisk kvinde, der overlever Anden verdenskrig – den kan varmt anbefales!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Den lyder spændende og lige som noget for mig – jeg vil straks lægge den i min kurv på saxo.com 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Lene
  11. juli 2012 at 22:46 (9 år ago)

  Du kan godt glæde dig til at læse den, men hav lommetørklæder klar, man bliver dybt berørt af den.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det må jeg huske – tak for tippet!

  [Reply]

  Svar
 3. Therese
  15. juli 2012 at 20:57 (9 år ago)

  Jeg er i gang med “World without end” af Ken Follett…jeg elsker simpelthen “The Pillars of the Earth” (tror jeg har læst den 4 gange – og den er altså over 1000 sider!), så jeg håber at denne sequel er lige så god! 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hans bøger om Prior Phillip og katedralen står også på min liste over bøger jeg gerne vil læse – og hvor er den liste bare lang efterhånden..

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply