Sovepose til smartphone

       

Der er blevet quiltet, syet og syet lidt mere, og nu er det hele blevet til denne lille fine “sovepose” til min nye telefon! Den har babyfløjl med stjerner yderst og et lyserødt blomstret foer – bedre bliver det vel ikke? Som prikken over i’et har den fået en genbrugsknap fra min samling af gamle knapper syet på maven. Det er praktisk, for nu kan jeg nemlig have telefonen med mig (jeg har de sidste par dage efterladt den hjemme, da jeg ikke have noget til at beskytte den med under transport), uden den får ridser!

Jeg har lavet to, den første blev nemlig for lille. Jeg har lagt den til salg her, hvis nu andre står og vil have fingrene i en lille fin sovepose?

2 Comments on Sovepose til smartphone

 1. Kamomilla Vanilla
  8. marts 2012 at 19:50 (10 år ago)

  Ej, hvor er den fin 🙂 Vildt flotte farver du har sat sammen 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  8. marts 2012 at 22:10 (10 år ago)

  Mange tak! Jeg er også ret så glad for den..

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply