Vi slap med skrækken

       

Puha! Herhjemme trækker vi vejret stille og roligt og ånder lettede op – Godt at en kat har ni liv! Den ældste af musefangerne, Gaia, har været oppe og tottes med en bil, men er da heldigvis sluppet med skrækken og en noget øm krop. Jeg er glad for at katte har ni liv, Gaia har nu otte, og vi tager det stille og roligt og kommer os med smertestillende, godbider og afslapning.

Men for at det nu ikke skulle være rigeligt, så tog vi lige forbi dyrlægen nok en gang med den anden af musefangerne, Froya, der havde været oppe og tottes med en bi eller hveps og var sluppet knap så heldig afsted med det – hun blev stukket i ansigtet og ligner en kat, der har fået en på sinkadusen, men også hun er okay. Så vi fortsætter med hygge, kram og nus, godbider og mere smertestillende. Og så er det vidst også nok dyrlægebesøg på et døgn, tak!

1 Comment on Vi slap med skrækken

  1. Vibeke Lentz
    3. august 2012 at 07:41 (9 år ago)

    Stakkels små misser, sikke en uheldig katteuge? Vi havde en gang en kat der regulært brugte alle sine ni liv, før den stillede kattepotterne, så der er noget om snakken:)

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply