2.533 km senere

       

Norge er godt

Så har jeg dansk grund under fødderne igen – vores 14 dages vandre- og friluftstur til Norge er slut for denne gang. Det blev til intet mindre end lidt over 2.500 kilometers køretur fra syd, til Sognefjorden og tilbage igen. Og så er alle vores vandreture ikke talt med.

I aften har jeg madklub med veninder fra studiet og lørdag står på 30 års fødselsdag, så jeg har knapt nok nået at sætte mig i sofaen, før der er fuld fart på igen – men sådan kan jeg jo lide det, så jeg klager slet ikke.

2 Comments on 2.533 km senere

 1. etdelerum
  2. august 2013 at 22:02 (8 år ago)

  Det lyder som en dejlig ferie, langt væk, men dejlig. Og en dejlig weekend du har i vente, ønsker dig en god en af slagsen 🙂
  /tina

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  2. august 2013 at 22:34 (8 år ago)

  I lige måde Tina!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply