Året der gik, 2013

       

2013

2013 – totusindogtretten – to nul et tre. Et år jeg startede med en dejlig ferie til Thailand med min familie. Året, hvor jeg startede og afsluttede mit ITEK projekt og derfor er et skridt tættere på at være færdiguddannet. Et år, hvor jeg igen teamede op med Kunstfabrikken på Havnekulturfestivallen. Et år, der også bød på en sommerferie til Norge og et år, hvor jeg så småt gik i gang med mit speciale (spændende!). Det var også året, hvor jeg gjorde mange gode genbrugskup, opdaterede bloggen, begyndte mit engelske recap og startede min lille Genbrugsguide.

Mit 2014 bliver primært et år i uddannelsens tegn, for det er her jeg skal knokle og arbejde med mit speciale, så det kan afleveres året efter. 2014 bliver forhåbentlig ikke kun arbejde, men også fyldt med gode stunder og gode minder! Og til sidst, tusind tak til alle jer der gennem det sidste år har kigget med og skrevet søde kommentarer <3

English recap: Two thousand and thirteen is running out and I have made this little collage illustrating the last year on the blog. This year has been amazing and I hope my 2014 will be at least as good! Happy new year to all of you and thank you for your lovely comments the past year!

2 Comments on Året der gik, 2013

 1. Malene
  31. december 2013 at 13:34 (8 år ago)

  Sej collage med fine glimt fra året. Godt nytår til dig og dine.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Malene, og i rigtig meget lige måde! 😀

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply