All I want for christmas

       

Ønsker 2013

1. Dødesporet af Sara Blædel // 2. La Roche Posay Physiological Eye Makeuo Remover // 3. MAC 129 SH makeup pensel // 4. Poncho med ærmer fra Noa Noa str. S // 5. Raunsborg Nordic Body Scrub // 6. MAC 167 SH makeup pensel // 7. Herresko med snøre fra Noa Noa str. 40 // 8. Vild med nederdele af Madame Zsazsa // 9. Levi’s High Rise Skinny Jeans i farven Blue Acre str. 29/32 // 10. Husqvarna overlocker model Huskelock s15 // 11. Järnört hovedpude fra IKEA // 12. Grusomme Mig 2 på DVD // 13. Mere feminin strik af Lene Holme Samsøe // 14. Vipp 15 pedalspand

Med godt 2 uger til min fødselsdag, fordi julen starter lige rundt om hjørnet og familiemedlemmer og især kæreste (!) efterspørger den, har jeg lavet endnu en ønskeliste – den første finder du her. Og som en lille servicemeddelelse, så har Noa Noa altså 20% i morgen fredag, men kun i morgen – jeg siger det bare. Og Magasin har 20% på næsten alle varer på torsdag fra 19-23 hvis man har et goodiecard – jeg siger det altså bare 🙂

Nu vil jeg suse ud og finde mig en lille fin stuegran som skal agere dette års miniature juletræ herhjemme.

English recap: My second birthday and christmas wish list for this year. With both birthday and of course christmas in december there is a request from family, boyfriend and friends for yet another list, so here goes. And now, I’m going shopping for a miniature christmas tree for our tiny living room.

2 Comments on All I want for christmas

 1. Anne
  29. november 2013 at 16:48 (8 år ago)

  De der bukser ser godt nok fede ud. Dem kunne jeg også tænke mig 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hvor er jeg glad for at du blev inspireret 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply