En god start på dagen

       

En god morgen

Pandekager med havregryn og rugmel

Pandekager

Bare sådan en helt almindelig god start på dagen!  Det der med at sove længe i weekenderne bruger jeg ikke helt – jeg vågner altid forholdvis tidligt i forhold til Mads, men det betyder jo bare at jeg har nogle timer for mig selv inden han også er oppe. I dag blev det til pandekager med havregryn og rugmel. Og kaffe. Nymalet i min lille kværn. Og god tid til at læse blogs!

7 Comments on En god start på dagen

 1. Sine /Frk. Smed
  7. september 2013 at 11:04 (8 år ago)

  Ikke dårligt sådan at starte sin morgen sådan. Rigtig god weekend.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak og i lige måde Sine!

  [Reply]

  Svar
 2. Fototosse.blogspot.dk
  7. september 2013 at 12:07 (8 år ago)

  Åh, gide én af os herhjemme var sådan et A-menneske, der kunne lave pandekager en lørdag morgen, haps.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Der var også stor begejstring, da han kom slentrende ned af trappen og så (og duftede) hvad jeg havde gang i 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Anne Sofie
  7. september 2013 at 13:09 (8 år ago)

  Lyder så hyggeligt, og dejligt at høre at det ikke kun er her hjemme at “fordelingen” er sådan 🙂

  Har du en opskrift på pandekagerne eller er det bare lidt på slump?

  [Reply]

  Svar
 4. Simone
  7. september 2013 at 16:08 (8 år ago)

  Det ser rigtig hyggeligt ud 🙂

  [Reply]

  Svar
 5. Kristina
  8. september 2013 at 22:22 (8 år ago)

  Anne Sofie; jeg har ingen opskrift, men jeg blandede rugmel, havregryn, vaniljesukker og salt og tilsatte heri 4 æg som jeg rørte ud i de tørre ingredienser. Til sidst tilsatte jeg mælk (ca. 0,5L) til jeg syntes dejen havde en god konsistens – Håber du kan bruge opskriften selvom den er på slum..

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply