En godte fra markedet

       

image

image

Sikke et marked. Sikke mange søde kunder, nysgerrige folk, flotte stande, kreative ting og rare sælgere. Og høj solskin hele dagen (jeg roser stadig mig selv for at have husket intet mindre en faktor 50 i ansigtet).

Viste net er fra Mette Louise Kragh og passer perfekt til computeren, bøger, noter, indkøb eller hvad pokker jeg nu ender med at bære rundt i det! Jeg faldt pladask for det – farvekombination er god og nettet er smudsafvisende og kan tørres af med en klud. Det er smart. Det bliver min nye yndling hen over sommeren.

Og Kunstfabrikkens Forårsmarked, det er der også i dag fra 10-17! Jeg er der ikke, for eksamenslæsningen skal jo passes, men mine ting og sager er stadig af finde i fællesboden. Og hvis du også er faldet for nettet, så kan det også købes i Mettes bod.

4 Comments on En godte fra markedet

 1. Lene
  2. juni 2013 at 20:22 (8 år ago)

  Øv, at jeg ikke bor i nærheden, så var jeg klart kommet forbi. Det er en super fin taske. Jeg har forresten målt sålen i skoene, og sålen er ca. 26,5 cm… eller skal jeg måle bunden på skoen? KH. Lene

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  2. juni 2013 at 21:49 (8 år ago)

  Ærgerligt – men så er der sikkert noget andet hvor du bor, som jeg må undvære.. Jeg har fundet ud af, hvor skoene kan købes i Odense, så jeg smutter der forbi og prøver en str. 40

  [Reply]

  Svar
 3. Kristina
  4. juni 2013 at 08:10 (8 år ago)

  Det er det nemlig! Det sværeste var også at vælge farven, for denne blå skønhed var oppe imod en lækker sag i neon og creme..

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply