Endnu en hobby?

       

image

Man skal have sig en hobby – det holder dig beskæftiget når arbejdsdagen er ovre og pligterne er gjort. Jeg har mange hobbyer, men jeg retfærdiggører hver og en med, at man skal have lidt at vælge imellem. Og nu har jeg endnu en. Jeg har nemlig købt mig en brugt Team Rynkeby racercykel som jeg skal køre landevejene tynde på.

Men hvorfor så det? Jo det skal da ikke være en hemmelighed at jeg fik lidt af en øjenåbner da jeg ikke kunne passe min våddragt længere, og løb og sådan noget er altså bare ikke mig, men jeg kan jo godt lide at cykle, så hvorfor ikke prøve det af? Jeg kunne under alle omstændigheder godt trænge til lidt mere motion. Og så fik jeg den til en super pris (det er jo lidt mit varemærke, at finde gode  brugte ting til billige penge på nettet)! Derfor!

2 Comments on Endnu en hobby?

 1. Harald
  12. august 2013 at 20:42 (8 år ago)

  Har du arvet Lis Triblers gamle cykel

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  12. august 2013 at 21:07 (8 år ago)

  Nej, dog ikke 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply