Et eksamenshjem

       

image

image

image

image

I går kl. 12.00 faldt en kæmpe last fra mine tunge skuldre. Sidste skriftlige eksamen på studiet var overstået og nu venter der “kun” to mindre projekter og mit speciale – godt 1,5 år endnu, så er jeg færdiguddannet. Og det er jo altsammen godt, men bagsiden af alt dette eksamensræs er udstillet på ovenviste billeder; et hjem i totalt kaos. Stuen flyder med noter og rod og i køkkenet regerer der et kæmpe kaos! Sådan er det altså nu engang bare når hverdagens gøremål nedprioriteres og stuen forvandles til læsesal.

Nu er jeg dog tilbage og kan godt selv regne ud, hvad dagen i dag skal bruges på. Også selv om jeg helst ville lave alt muligt andet, men vasketøjet har hobet sig op og der er ikke flere rene tallerkener i skabene. Jeg melder mig altså med andre ord ind i hverdagen igen!

7 Comments on Et eksamenshjem

 1. Maria
  21. juni 2013 at 12:42 (8 år ago)

  Hvor er det dog rart at se, at jeg ikke er den eneste, hvis hjem er i total kaos her midt i eksamensræset! Thumbs up for dit ærlige indlæg!!! ;o)

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Maria! Men sådan ser mit hjem også ud – såvidt jeg er informeret kaldes det hverdag – og det hører jo med i det store perspektiv 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Sine / Frk. Smed
  21. juni 2013 at 13:52 (8 år ago)

  Haha, sådan ser min lejlighed også ud, jeg kan så bare ikke undskylde mig med at jeg har haft nogle eksaminer 😉 Men velkommen tilbage til hverdagen.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak! Jeg synes det er lidt sjovt som mit kaotiske hjem har sat gang i en bølge af tilståelser 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Maria
  21. juni 2013 at 23:37 (8 år ago)

  Hehe, du har helt ret! Vi er jo bare mennesker! ;o)

  [Reply]

  Svar
 4. Maria
  21. juni 2013 at 23:39 (8 år ago)

  Men er det mon overspringshandlinger, at jeg lurer på din skærm?

  [Reply]

  Svar
 5. Milana
  26. juni 2013 at 22:32 (8 år ago)

  Hvor er det bare skønt at det nu er overstået – for denne gang 🙂 Sådan så min lejlighed også ud dengang jeg stadig var i gang og faktisk også her de sidste par ufer, da min kæreste stadig læser på uni. Men nu skal du have en velfortjent sommer 🙂 Yay!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply