Historien om det varme vand

       

IMGP4737

Hvis du kan gætte hvad billede viser, så er jeg mere end imponeret!

Den historie jeg nu vil fortælle startede medio januar i år. I et fint lille hus i Odense boede to mennesker, et kærestepar og et par pelsede dyr. Historien handler om kæresteparret. Hver morgen omkring klokken 7.00 ringede deres vækkeur og de vågnede begge lidt smågryntende, stod ud af sengen, fandt rent tøj frem og gik ned af trappen mod badeværelset. Det er her idyllen slutter, for vandet fra bruseren var koldt! Ishamrende koldt! Sådan fortsatte dagene mens kæresteparret kontaktede flere fagmænd og forsøgte sig med små tricks for at få det varme vand tilbage. Til sidst fik de fat i en fagmand, der holdte på, at thermostaten i bruseren var stået af. Den er nu skiftet (og er den dims I kan se på billedet) og nu er der VARMT VAND! Endelig! Det er altså mere end almindeligt hårdt at leve uden varmt vand i 1,5 måned..

Og nu skal jeg vidst have et langt, miljøbelastende, varmt bad!

2 Comments on Historien om det varme vand

 1. Monsterscircus
  1. marts 2013 at 21:32 (8 år ago)

  Uha da, det har da været noget af en kold start på dagen, også i så lang tid!! Godt det blev fikset! Det ligner en dyse. Håber I får en super dejlig weekend og varmt bad i udsigte!!!

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  1. marts 2013 at 21:58 (8 år ago)

  Det har det! Og det forklarer nok, hvorfor vi har haft så svært ved at stå ud af sengen om morgenen, når nu vi vidste, hvad der ventede os..

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply