Min nye (gamle) pind

       

image

Så er jeg på den igen, min nye (gamle) pind. Jeg har nemlig været så heldig at få min gamle kontorplads tilbage på det nye projekt jeg er startet med på studiet. Det betyder at jeg frem til sommerferien har min daglige gang i de vandte laboratorier og med mennesker, der gjorde det til en god oplevelse at skrive bachelor. Nu er jeg her som sagt igen og gensynets glæde går vidst begge veje – jeg har i hvert fald lader mig fortælle, at der har været stille på gangene det sidste år, hvilket jeg tager som et kompliment. Og selve projektet, det er også godt og på størrelse med en bachelor, og jeg kan ikke vente med at komme ordentligt i gang. Jeg venter allerede mine første resultater i morgen og så er starten vidst gået!

4 Comments on Min nye (gamle) pind

 1. Monsterscircus
  26. februar 2013 at 22:10 (8 år ago)

  Dejligt at komme igang igen vel og mærke med udstyret iorden!!! Både kontor og retina, S.K.Ø.N.T! Ha en dejlig aften

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  26. februar 2013 at 22:21 (8 år ago)

  Det er skønt, kan jeg sige dig! 😀 Og du må også have en god aften.

  [Reply]

  Svar
 3. etdelerum
  27. februar 2013 at 22:17 (8 år ago)

  Dejligt at finde sin plads…
  /tina

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det synes jeg det er – altså godt at finde sin plads! I dag blev der tilføjet et varmt halstørklæde, en trøje, kanelknækbrød og håndcreme på hylderne; så burde jeg kunne klare det meste.

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply