Mit færøske garnlager

       

Navia garn

IMGP3369

IMGP3367

Færøsk garn fra Navia

Glad indkøber foran Navia butikken

Det var ikke kun gode oplevelser og flotte billeder der kom med hjem fra vores lille tur nord på i november sidste år. Jeg havde faktisk planlagt mit indkøb og taget en tom taske med op, kun for at kunne fylde den med lækkert garn og opskrifter på vej ned igen. Og det var sådan det gik til at jeg hamstrede Navia garn i store mængder fra butikken i Toftir! Men garn og opskrifter er godt at have.

Jeg tænker mig, at garnet skal omdannes til intet mindre end to trøjer og en hue – jeg fik sågar nye lækre strikkepinde i fødselsdagsgave, så alt er klart, nu mangler kun tiden. Men fritiden får jeg jo tilbage når eksamensræset er ovre og så skal der gang i strikkepindene mens det stadig er vejr til varmt, lækkert uld! Og hvis jeg ikke når det denne sæson, så bliver det jo koldt og vinter igen, på et tidspunkt.

Leave a Reply