Når det ikke kun er mig, der får ny frisure

       

Ny frisure til bloggen

Så fik bloggen også en ny frisure! Jeg håber I tager godt imod, for jeg er henrykt! Hvis I har haft kigget ind i løbet af weekenden har I nok undret jer over det rod, der har været herinde, men jeg håber det hele giver mening nu. Det var ikke så lige til at ændre og lave om, som jeg havde troet. Et tak til kæresten min, skal der lyde, som var så sød at hjælpe – det var nok ikke gået uden! Og tak til alle Jer, der dagligt er herinde forbi – jeg er så glad for hver og et af jeres besøg og de kommentarer i skriver!

Med ny blog theme kommer også nogle ændringer. Nu finder man f.eks. bloglovin, instagram og pinterest under billedet af mig i menuen til højre. Her finder man ligeledes min mail og min lille butik. I menuen i toppen af bloggen finder man fortsat “andre blogs” og “lær mig at kende”. Ligeledes er kommentar-knappen rykket fra toppen af indlægget til bunden, hvor der stadig gælder, at navn og mail er påkrævet. Som noget nyt kan man ovenikøbet svare på hinandens kommentarer og jeg kan lave personlige svar – noget som jeg virkelig har savnet før!

12 Comments on Når det ikke kun er mig, der får ny frisure

 1. fototosse.blogspot.dk
  16. september 2013 at 10:45 (8 år ago)

  Hvor ser det godt ud! Tillykke!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak for de fine ord!

  [Reply]

  Svar
 2. Sine /Frk. Smed
  16. september 2013 at 10:46 (8 år ago)

  Super lækkert blogdesign du har fået lavet!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Mange tak Sine! Jeg er også rigtig glad for det!

  [Reply]

  Svar
 3. Simone
  16. september 2013 at 16:04 (8 år ago)

  Det ser da bare super godt ud 🙂 Du har nogle imponerende evner på det tekniske Kristina.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Simone! Det tekniske kan jeg dog ikke klare uden hjælp fra min bedre halvdel – han fortjener en stor del af æren!

  [Reply]

  Svar
 4. etdelerum
  16. september 2013 at 22:53 (8 år ago)

  Det ser rigtig fint ud!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak – dejligt at I tager godt imod..

  [Reply]

  Svar
 5. Sine
  17. september 2013 at 14:14 (8 år ago)

  Jeg synes at det er en fantastisk ny frisure!! 😀

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha, tak Sine!

  [Reply]

  Svar
 6. Malene
  17. september 2013 at 15:06 (8 år ago)

  Fedt og overskueligt design. Jeg venter spændt på mit fine “kamera” 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Malene – overskuelighed var netop én af de ting jeg gik efter! Mht. jeres tegninger, så er de på vej. De kommer med posten i dag!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply