Når man er blevet lidt for stor

       

Dykning

Jeg er ikke typen, der går op i vægt, størrelse eller tæller kalorier i vildskab – jeg går mere op i, at jeg kan passe mit tøj, at jeg kan gå op på 5. sal uden at krænge lungerne ud og cykle hele vejen til laboratoriet i 7. gear med venstre hånd på ringklokken. Det er ting, der i min optik er vigtigere end hvad vægten siger når man endelig stiller sig op på den.

Men når det nu er sagt, så måtte jeg sande på vores sejltur til Skarø i weekenden, at jeg nok alligevel er blevet lidt for stor. Planen var at vi skulle have haft en dyk eller to på nogle gamle torpedoskibe fra anden verdenskrig i det Sydfynske, men sådan blev det ikke, for jeg kunne simpelthen ikke være i min våddragt – pinligt! Men en realitet og en sådan realitet, at jeg straks igangsatte jagten på en ny. Og her kom mit kræmmergen til sin ret, for på dba.dk lykkedes det mig at finde en næsten ny, fin og velholdt våddragt lige i min “nye” størrelse. Og efter et møde og en omgang jeg-prøver-lige-den-her-neopren-sparkedragt-på-verdens-mindste-toilet købte jeg den for den lille sum af 650 kr.

Så far, nu er jeg klar til det dyk vi aldrig fik, fordi jeg har spist for meget kage og gravet for få huller i haven.

1 Comment on Når man er blevet lidt for stor

  1. Anne
    14. juni 2013 at 20:00 (8 år ago)

    Ja lidt for mange kager og is med den tynde Mads

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply