Ramt af virkeligheden

       

image

Det der med at starte på et nyt projekt på studiet har vidst taget mig lidt med storm og det hele er kommet lidt bag på mig. Jeg husker det slet ikke for at være så hårdt eller så tidskrævende. Men det bunder vel i, at man gerne vil gøre det godt og få så meget som muligt ud af den forholdvis korte tid, der nu er sat af? Det vil jeg i hvert fald, så jeg finder mig i de lange dage.

Nu skal det hele jo heller ikke være brok og jammer, for jeg elsker det – jeg skal bare lige vende mig til 8-17 arbejdstider. Og så render jeg stadig lidt rundt i laboratoriet som en høne uden hovede (haha!), for jeg ved ikke, hvor nogle ting står eller hvordan rutinerne er. Men, men, men. Det er godt at være tilbage og her er rart, og morgenkaffe kl. 10.00 hver dag og lækker mad fra kantinen når man har glemt madpakken hjemme på køkkenbordet!

Og så har jeg sidste undervisningsdag i dag og madklub med søde piger i aften, så alt i alt en god dag.

3 Comments on Ramt af virkeligheden

 1. Fototosse.blogspot.dk
  13. marts 2013 at 09:47 (8 år ago)

  NYD at være studerende lidt endnu. Jeg savner det vild meget! Der er ingen der kræver dig hele tiden (udover dig selv – hvilket selvfølgelig også kan være slemt nok). HELD og lykke med din opgave, og god fornøjelse med madklubben i aften.

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  13. marts 2013 at 13:19 (8 år ago)

  Jeg nyder også at være studerende og frygter (og ser frem til på samme tidspunkt) måske en lille smule den dag, hvor der er slut.

  [Reply]

  Svar
 3. Marina / cand.mor
  14. marts 2013 at 09:01 (8 år ago)

  Hvor kan jeg bare følge dig! Har selv lige siddet og skrevet på et indlæg om, hvordan det har været at starte som Ph.D.

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply