Så sidder jeg her igen

       

image

Slutspurten er sat ind. Jeg skal aflevere min opgave den 30. september og i skrivende stund er det hele stadig lidt uoverskueligt – der er mange resultater, krøllede noter og detaljer jeg lige skal have overblik over inden det kan skrives ned og dokumenteres og argumenteres for og imod. Men når den er afleveret er jeg et skridt nærmere målet i den anden ende. Efter denne opgave, ITEK kaldes den, mangler jeg specialet – jeg har fundet plads og det hele og i samarbejde med mine vejledere er vi i gang med at få formuleret projektet (nu er det altså tæt på!).

Opgaven er også grunden til at jeg endnu ikke har fået sendt jeres tegninger af sted, men jeg har dem liggende klar og de vil forlade min matrikel en af de følgende dage – det lover jeg! Jeg håber I forstår.

2 Comments on Så sidder jeg her igen

 1. Simone
  17. september 2013 at 15:53 (8 år ago)

  Fuld forståelse herfra 🙂 God skrivelyst.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Simone!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply