Signed, sealed, delivered, i’m yours

       

ITEK projekt

Så blev der afsluttet endnu et kapitel i min uddannelse med aflevering af mit ITEK projekt og jeg er nu et frit, træt, afslappet menneske – i hvert fald indtil i morgen. For i morgen starter jeg med forberedelse til mit speciale! (Speciale, allerede?!) Det er lidt uvirkeligt at jeg allerede er så langt og jeg har nu datoen for hvornår det hele er slut – de næste 1,5 år er planlagt og i starten af 2015 er jeg færdiguddannet biomediciner, bum.

Men nu skal afleveringen af projektet nydes med en lang lur på sofaen..

4 Comments on Signed, sealed, delivered, i’m yours

 1. Malene
  30. september 2013 at 15:20 (8 år ago)

  Sejt gået. Og sov godt 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha, tak Malene – jeg er dog oppe igen, men det var en dejlig lur!

  [Reply]

  Svar
 2. Simone
  30. september 2013 at 15:54 (8 år ago)

  Sejt 🙂 Og jeg som troede det var speciale du var igang med nu.. Ja så kan jeg da blive klogere 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Nej helt så langt var jeg ikke, men jeg bebrejder dig det ikke – min uddannelse er ikke lige til at finde hoved og hale på 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply