Taknemmelig

       

Frøken Lyngsø Wordle

Tak søde, rare, dejlige læsere! Jeg er taknemmelig – I er trofaste og vedholdende. Selvom bloggen den sidste uges tid har været helt tom for nye indspark har I alligevel kigget forbi. Det varmer mit bloggerhjerte, for sandheden er, at jeg har haft brug for lidt tid helt for mig selv uden blog og computer. Jeg har f.eks. været til fantastisk bryllup og brugt tid i tænketanken hvad angår nye kreative tiltag. Det sidste skal bruges og sælges på et marked i starten af juni. Og så er der jo også mit studieprojekt og eksamenslæsningen. Det hele blev pludselig for meget og jeg valgte bloggen fra, men I var der alligevel og det er rart at vide, at små pauser er accepterede hos Jer. Tak!

Og billedet, det er en lille kollage fra Wordle over de ord jeg bruger mest på bloggen. Ordet dag, lige og tid er åbenbart blandt mine farvoritter.

3 Comments on Taknemmelig

 1. Sine / Frk. Smed
  23. maj 2013 at 10:50 (8 år ago)

  Sådan er det nogle gange. Til tider har man ikke tid, eller noget at blogge om. Andre gange står indlæggene i kø for at blive udgivet. Det kan de fleste vidst nikke genkende til.
  Tag dig den tid du har brug for.

  [Reply]

  Svar
 2. Lene
  23. maj 2013 at 21:48 (8 år ago)

  Selvfølgelig læser vi med, du er jo en dejlig, inspirerende person at følge 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak, til jer begge to. Hvor er I søde og forstående!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply