Tour de Chambre: Kontor

       

Kontor

Diverse skrammel

Den kreative bogsamling

IMGP4663

IMGP4668

IMGP4669

Jeg er en hård forhandler og det var med denne power at jeg for godt 3 år siden trumfede igennem, at det største værelse skulle være kontor/krearum – i dag er vi dog begge glade for min standhaftighed og især lige for tiden, for kontoret har lige fået en makeover, så her er mere rart og knap så meget pulterrum over det, og plads til os begge og alle vores ting og sager.

Hele indretningen er vel lidt alternativ, for hvad laver skrivebordet midt i det hele?! Men det er sådan det skal være. Jeg har altid været modstander af ting, der ubevidst altid skal stå op ad væggen. Så da Mads foreslog, at skrivebordet kunne stå midt i det hele, var jeg solgt – selvfølgelig! Og det er så rart at sidde her i midten af al kreativiteten med godt lys fra vinduerne og med kig ned af trappen til stuen OG godt med luft omkring sig. De skrå vægge der ellers kan gøre rummet lidt trangt lægger man slet ikke mærke til, da man sidder med ryggen til, hvilket i mine øjne er super.

Og så er der uglen – jeg kalder ham for Hubert.

8 Comments on Tour de Chambre: Kontor

 1. mille
  20. februar 2013 at 22:20 (8 år ago)

  Lækkert Rum! Jeg har også en hubert, eller min hedder ikke huber, jeg ved ikke hvad den hedder , men er glad for min udstoppede ugle 🙂 Hvor er de fine hvide skabe fra, jeg kunne godt bruge noget praktisk opbevaring i mit krearum 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak! Jeg elsker virkelig også mine 12 m2 med krea. Skabene er fra IKEA (surprise!) Og hedder Bestå – det er en serie med mange kombinationsmuligheder..

  [Reply]

  Svar
 2. Monsterscircus
  21. februar 2013 at 00:22 (8 år ago)

  Det ser så dejligt ud og skønt med så meget plads til at boltre sig på! Jep også tilhænger af bordet ude midt i rummet, det gør mit også. Ahh altså alle de skønne ting at gå på opdagelse i, rigtigt dejligt!

  [Reply]

  Svar
 3. Stina
  21. februar 2013 at 11:55 (8 år ago)

  Jeg synes det er vildt fedt! Især med skrivebordet i midten – det ser meget prof ud. På en hjemlig måde.. jeg er fan!

  [Reply]

  Svar
 4. Kristina
  21. februar 2013 at 20:27 (8 år ago)

  Haha! Bordet i midten må siges at være det nye sort! Og jeg er rigtig glad for det 🙂

  [Reply]

  Svar
 5. Pernille
  22. februar 2013 at 07:50 (8 år ago)

  Hvor er det lækkert med det store bord ude mit i rummet. Godt tænkt.
  Jeg ville elske at have sådan et krearum at boltre mig i 🙂

  [Reply]

  Svar
 6. Kristina
  22. februar 2013 at 08:53 (8 år ago)

  Jeg er også glad for det – ulempen ved det store kontor/krearum er, at vi har verdens mindste soveværelse, som næsten kun består af en seng. Men sådan er det jo når man har valgt at slå sig ned i et 200 år gammelt bindingsværkhus 😀

  [Reply]

  Svar
 7. Fototosse.blogspot.dk
  24. februar 2013 at 13:00 (8 år ago)

  Arh, hvor er Hubert sej!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply