Året der gik, 2014

       

Året der gik 2014 Blog

Totusindogfjorten. Jeg har gået hele ugen og tænkt over året der er gået, og hvilket år! Dagene mellem jul og nytår er noget ganske særligt – her er tid til at mindes og se tilbage og det er netop hvad jeg har gjort. Jeg havde min sidste “rigtige” eksamen med eksamensspørgsmål og faglig kunnen i januar og startede på specialet lige efter i februar. Og så gik det stærkt. Nu sidder jeg og har en måned til deadline. Ud over specialeprojektet, der har fyldt mere eller mindre hele mit år, har der også været tid til et par rejser – i marts var vi en smuttur til Færøerne og i sommeren tog vi på øhop i det græske. 2014 var også året, hvor jeg for første gang nogensinde løb en 5km – tiden var ikke noget at prale af, men jeg er stolt! Sidst, men ikke mindst var 2014 også året, hvor jeg blev så glad for kaffe, at jeg købte en espressomaskine – jeg er så glad for den og har ikke fortrudt mit auktionskøb.

Mit 2015 bliver anderledes. Om et par måneder er jeg færdig som studerende og står overfor noget helt nyt – en ny identitet og ny titel. Der venter mig det “rigtige” voksenliv og jeg glædes og er dødensangst på samme tid. Og til sidst, tusind tak til alle jer der gennem det sidste år har kigget med og skrevet søde kommentarer på bloggen. Det betyder alverden for mig, tak!

English recap: Two thousand and fourteen has almost ended and I have made this little collage illustrating the last year on the blog. This year has been amazing and I hope my 2015 will be at least as good! Happy new year to all of you and thank you for following and for your lovely comments the past year!

Leave a Reply