Annika Aakjær

       

Annika Aakjær

Åh, hvor var det godt og sjovt og hyggeligt på én og samme tid. Annika Aakjær på Jernbanemuseet i Odense. Hun gør det altså godt med hendes små historier og observationer fra hverdagen, der så udmunder sig en en sang med flotte toner og sjove fraser. Jeg nød det i hvert fald – jeg fik både smurt lyttebøfferne med god musik og rørt lattermusklerne, og det er vel i bund og grund opskriften på en god aften? Men med overstået koncert, har jeg heller ikke flere gode grunde til ikke at få arbejdet på mit projekt og få afleveret den opgave – slutspurten er sat ind!

English recap: The concert with Annika Aakjær I went to yesterday was amazing – she does a really good job on the stage by telling funny stories of observations from everyday life and making them into songs.

2 Comments on Annika Aakjær

 1. Sine Smed
  28. januar 2014 at 13:52 (8 år ago)

  Ej hvor sjovt, jeg var også med til den koncert! Det var min 4. koncert med Annika Aakjær, elsker at hun ændrer historierne til hendes sange til hver koncert.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Ej, det er faktisk lidt sjovt. Jeg så dig ikke, men på den anden side, så kiggede jeg jo ikke efter nogle jeg kendte gennem bloggen 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply