Blogindlæg nr. 500!

       

500 indlæg blogindlæg

Det er fire år, fem måneder og 5 dage siden jeg startede min blog. 1618 dage.

På den tid har jeg skrevet 500 indlæg – en milepæl. Det kan enten blive anset som ingenting  eller som noget stort alt efter hvem man spørger. For mig betyder sammenligningen intet, jeg er bare glad og overrasket over, at det har stået på så længe og at jeg stadig elsker det. Min blog, mit lille sted på nettet, min dagbog. Jeg er sgu lidt stolt af mig selv! Og denne milepæl skal ikke gå uset hen, den skal fejres og mindes og jeg er taknemmelig over at I er så mange der dagligt kigger forbi, skriver en kommentar og følger med – tak! Uden jer ville det ikke være det samme!

English recap: It took me four years, five months and five days or 1618 days in total to write 500 blog posts. It has been fun so far and I just want to thank each and everyone of you for following along, making comments and hanging around for so long.

10 Comments on Blogindlæg nr. 500!

 1. Fototosse.blogspot.dk
  7. juni 2014 at 10:40 (7 år ago)

  Wao. Tillykke. En fornøjelse at følge med.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak! Jeg elsker også at kigge med inde ved dig 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Pernille
  7. juni 2014 at 10:46 (7 år ago)

  Det er da stort! Kan se at vi er startet med at blogge ca. samtidig, men jeg er langt fra de 500 indlæg.
  Stort tillykke med det 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Pernille – Jeg synes også det er vildt med 500 (!) indlæg, tænk at man har haft så meget på hjerte gennem årene.

  [Reply]

  Svar
 3. Pia
  7. juni 2014 at 16:02 (7 år ago)

  Glæder mig til at læse de næste 500, har dog ikke fuldt med fra starten, men så er der lidt til en regnvejrsdag ;0))
  God vind.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  De næste 500 – åhh <3 Og du skal være velkommen til at læse bagud 🙂

  [Reply]

  Svar
 4. J U L I A
  8. juni 2014 at 21:39 (7 år ago)

  that’s so exciting! congrats!!! : )

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Thanks, Julia!

  [Reply]

  Svar
 5. Pia
  10. juni 2014 at 12:51 (7 år ago)

  Flot 🙂 Altid spændende og hyggeligt at læse dine indlæg

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Pia – hvor er det rart at høre 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply