Det er stadig lidt småhemmeligt

       

Uldfilt

Jeg har gang i noget – noget kreativt! Og for at være rigtig irriterende viser jeg ikke mere og siger ikke mere før jeg er helt færdig med det. Cliff hanger så det vil noget. Men det har noget med ovenstående materiale at gøre – uldfilt – og det bliver bare super fedt!

English recap: I’m doing a craft project with wool felt, but for now that is all I’m going to tell and show.

2 Comments on Det er stadig lidt småhemmeligt

 1. Line
  28. oktober 2014 at 16:54 (7 år ago)

  Uuuuuh hvor spændende – jeg glæder mig til at se mere. Er det mon filtruller du har gang i?

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Godt set Line – det er lige nemlig hvad det er, men mere siger jeg ikke. Du må vente og se til det er færdigt 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply