En lille ting for andre, en KÆMPE ting for mig

       

image

Jeg er blevet givet en udfordring -en KÆMPE udfordring! For andre vil det nok ikke være det helt store, men for mig er det en stor, stor ting. Jeg er blevet tilmeldt et 5km løb i påskedagene. Nu synes min venindes kæreste at det gik for sløvt for både mig og min veninde, så han har tilmeldt os begge til løbet. Nu er der ingen vej udenom. Men hvordan går man så lige fra ikke at kunne løbe til at kunne løbe 5km i nogenlunde tempo på 6 uger?  Det vil jeg nu læse mig lidt frem til og så går det løs fra i morgen (ja, jeg ved det, det burde jo allerede gå løs fra nu af, men nu hygger jeg altså med fredagsslik på en onsdag). Nu skal jeg bare lige have fundet mine løbesko – jeg har skam et par, de er bare aldrig blevet brugt til løb.

English recap: I’ve been giving a challenge – I have to run 5km in 6 weeks time! Its a big thing for me, maybe the only person in the whole world that doesn’t run at all.

2 Comments on En lille ting for andre, en KÆMPE ting for mig

 1. Simone
  6. marts 2014 at 10:04 (8 år ago)

  Hep hep, jeg tror på dig Kristina 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak – så er der da én af os, der tror på det.. Hah!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply