En rigtig pageturner

       

Sandheden om Harry Quebert sagen

Jeg elsker at læse en god bog. Sådan en bog, der nærmest læser sig selv, sådan en bog, hvor man bare lige må læse næste kapitel og næste kapitel og næste kapitel indtil man falder i søvn med bogen på maven. En bog der har det hele; kærlighed, mord og fantastiske personbeskrivelser. Sådan en bog er “Sandheden om Harry Quebert sagen” af Joël Dicker. Jeg startede i weekenden og er nu over halvvejs i den 700 siders lange bog. Det fantastiske er bare, at jeg ikke føler jeg har læst særlig mange sider og har på intet tidspunkt sukket over de endnu mange sider der er tilbage, det er ren fornøjelse. Og til sådan en god bog hører sig en god kop kaffe. Og det er vidst opskriften på en fin onsdag aften.

English recap: I’ve started reading “The truth about the Harry Quebert affair” by Joël Dicker in the weekend and it is amazing! I’m already half way but it does not feel like I have read all those pages – still have around 300 pages to go and I can’t wait to read the final page – I love these kind of books!

4 Comments on En rigtig pageturner

 1. Libbie
  19. juni 2014 at 08:59 (7 år ago)

  Ooooooh den står jeg i kø til på biblo…. Måske jeg bare sku købe den 🙂
  Fedt, jeg elsker at blive grebet af en god historie.
  kh

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Der er heller ikke noget bedre end en bog man har svært ved at lægge fra sig og som man glæder sig til at skulle hjem og læse videre i 🙂 Uhh, jeg ville købe den hvis jeg var dig – den er bare god!

  [Reply]

  Svar
 2. Simone
  19. juni 2014 at 12:33 (7 år ago)

  Uuh, hvor lækkert, der er ikke noget bedre end en bog man bare ikke kan ligge fra sig 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Dét er der ikke – og den er virkelig, virkelig god. Hvis du synes om at læse bøger, måske som en sommerferie-ting, så kan jeg kun anbefale den 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply