Én strik på et år

       

Vimpelponcho Vimpel poncho Poncho Trekantmønster

Mine intensioner var gode da jeg i foråret proklamerede, at jeg ville strikke fire projekter på et år. Men ak, sådan gik det ikke, for pludselig kom sommeren og min strikkelyst forsvandt som dug for solen. Men med efterårets komme, kom også min strikkelyst tilbage og da jeg først gik igang igen tog det ikke lang tid at få min poncho færdig. Nu hænger den der, frisk fra pinde og pres og noget så fin. Jeg har strikket den på slum med inspiration fra Vimpelponcho fra Pickles. Garnet er to-trådet fra Isager i den fineste lyserøde og mørkeste blå, og så med en kant i flot koral. Hvad synes I?

English recap: Last spring I began knitting this poncho, but as summer came my knitting urge disappeared – now I’ve finished it though and it is just as I wanted it to be.

2 Comments on Én strik på et år

 1. Simone
  18. oktober 2014 at 20:30 (7 år ago)

  Wow, hvor er den bare blevet flot Kristina. Jeg kæmper mig selv igennem min poncho, NU vil jeg være færdig med den 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Simone – sådan havde jeg det også med denne her og jeg er rigtig glad for at den er blevet færdig så jeg kan bruge den 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply