En uge på Milos

       

Lam i lerpotteFregner Parasol af siv Friskpresset appelsinjuice Taverna Oliventræ Solnedgang Den flotteste hoveddør Sejltur GrønthandlerVi har det godt – send flere penge! Efter en uge på Milos er vi nu taget til Sifnos – her er også dejligt, men meget anderledes, selvom de to øer ligger side om side i øhavet. Inden jeg glemmer hvordan Milos var (jeg er gået helt i feriestemning, så jeg glemmer hurtigt, hvad jeg lavede i går) vil jeg lige kort opsummere vores uge på Milos.

Det blev til en del strandture, massere af lækker græsk mad, friske grøntsager, flotte udsigter og en enkelt sejltur på vest og sydsiden af øen. Selvom vores eventyr startede noget anderledes ud end forventet, viste Milos sig fra sin gode side og de fire dage uden baggage var helt fine (men lad os nu bare fortrænge det). Da vi ankom med færgen til Adamas, fandt vi nemt og hurtigt et domatia ved Manolis Rooms med et lille tekøkken, et familieeget foretagende, hvor datter og søn stod for turistværgning på havnen, mens far boede i ejendommen side om side med gæsterne og hver morgen fortalte om vind og vejr på græsk selvfølgelig for han kunne ikke engelsk, men jeg forstod da brudstykker af, hvad han fortalte. Fra Adamas kørte vi hver dag ud for at opleve øen, byerne og strandene i vores lejede Hyundai Getz – en værre skrammelbil, men den fik os da rundt omkring. På Milos er det efter min mening strandene, der er værd at besøge øen for. Med over 50 forskellige strande var der nok at vælge imellem og hver og en havde deres særlige særpræg. Og så var der sejlturen, der ved siden af de mange fantastiske strande er mit højdepunkt for øen – vi var med katamaran i høj sø nord om øen (interessant), men da vi rundede det nordvestlige hjørne var vi i læ for vinden og kunne virkelig nyde sejladsen, der tog os forbi nogle af de bugter, grotter, klippeformationer og strande, der kun kunne nåes fra søsiden.

English recap: We ended up spending a week at Milos due to our missing luggage, but we didn’t mind it that much because the island is beautiful and the beaches was amazing! Here are some photos summing up our time at the island – now we have headed on to Sifnos, another island just north of Milos.

4 Comments on En uge på Milos

 1. Maise
  7. juli 2014 at 21:51 (7 år ago)

  Det ser nice ud! Håber I har en dejlig ferie 😀

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det har vi! Jeg kan se I hyggede jer i Barcelona 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Pia
  8. juli 2014 at 15:41 (7 år ago)

  LÆKKERT!!! Send flere billeder af mad 😀 Godt, I fik bagagen – og fortsat god tur!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Pia! Du kan godt glæde dig til I skal afsted – her er så lækkert!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply