Farvel sommer, goddag efterår

       

Efterår

Vissent bladJeg er klar. Klar til uldsokker, uldtæpper og uldtrøjer. Klar til varme drikke. Klar til vanter, hue og halstørklæde. Klar til varme støvler og varmende overtøj. Klar til strik. Klar til simremad og grove grøntsager. Klar til træer med gule, orange og røde blade. Klar til nattefrost og krystalhvide morgener. Jeg er nu ikke så ked af, at sommeren så pludselig er forbi – jeg har nydt varmen og blomsterne, men der er noget ganske særligt ved efteråret.

Og så virkede det altså at I sendte al den gode karma i min retning, for jeg fik min computer op og køre igen – tricket var at re-installere fra min backup. Tak!

English recap: In Denmark the summer suddenly disappeared and it became autumn over night. I do not mind it though, I love autumn! And my computer is up and running again – all in all a wonderful day.

Leave a Reply