# Four knits in one year

       

Vimpel poncho Poncho med ærmer Four knits in one yearPickles Vimpel Ponchogenser

Jeg har påtaget mig en udfordring for 2014 – eller måske har jeg accepteret en udfordring og så alligevel modificeret den lidt, så den er mere mig. Om ikke andet har jeg ladet mig inspirere vældig meget af hende her. I stedet for 12 strik på et år, bliver det til 4 for mit vedkommende (#fourknitsinoneyear på instagram). Den første er en poncho med ærmer inspireret af Pickles vimpel ponchogenser. Jeg følger ingen opskrift, bruger mønstret fra Pickles og tager det lidt på slum.

English recap: I have given my self a challenge for 2014 – I have to knit four knits in one year (#fourknitsinoneyear on instagram). The first one is inspired of the poncho fro Pickles. I have no recipe, but I do use the pattern provided by Pickles.

10 Comments on # Four knits in one year

 1. Emilie
  12. januar 2014 at 19:34 (8 år ago)

  Åh, jeg har godt beundret den fine strik fra Pickles.
  Dit projekt ser ud til at blive rigtig flot.
  Jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Åh, det gør jeg også – jeg undervurderede hvor stort et projekt det er at strikke en poncho på pind 3!

  [Reply]

  Svar
 2. Pia
  12. januar 2014 at 19:54 (8 år ago)

  Det ser rigtigt godt. Du er meget kreativ 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Pia! Jeg elsker at udfordre mig selv med kreative påfund – det holder ligesom hjernen igang og jeg får slappet af på én og samme tid.

  [Reply]

  Svar
 3. Sine Smed
  13. januar 2014 at 13:42 (8 år ago)

  Øj det ser godt ud!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Den føles også lækker – garnet er så blødt!

  [Reply]

  Svar
 4. tina
  14. januar 2014 at 13:23 (8 år ago)

  oooooh my! Det bliver jo overdrevet lækkert! Hvad er det for noget garn, som du bruger?

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak! Jeg strikker i Isager Tvinni garn og det er simpelthen så lækkert!

  [Reply]

  Svar
 5. Natasja
  15. januar 2014 at 18:57 (8 år ago)

  Sikke et fint projekt. Jeg går i tankerne med, at strikke en tætsiddende sweater med vimpler, strikket oppefra og ned. Strikker du din poncho oppefra og ned? Og hvordan har du så gjort med mønstret, bare vendt det på hovedet og tager ud, der hvor de skriver, at man skal tage ind?
  Det bliver min første strik uden opskrift, så tager alt den hjælp jeg kan få. 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det lyder også som en god trøje! Og der afslørede du lige min teknik, for det er præcis sådan jeg har gjort 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply