Genbrugsguide: Mormors Gemmer (et gensyn)

       

Mormors Gemmer et gensyn

Jeg har før omtalt Mormors Gemmer i min genbrugsguide, men på grund af ejerskifte, og derved videreførelse af en super butik i Odense, har jeg valgt at nævne den endnu engang. Du kan se den gamle omtale her.

Mormors Gemmer, et genbrugsmekka på Vesterbro 15 i Odense, er endnu én af de butikker jeg elsker at besøge når jeg leder efter noget som ingen andre har. Mormors Gemmer er intet andet end et genbrugsmekka. Indehaveren Sune er den nye ejer som selv står for at fylde butikken med nye varer.  Butikken rummer gode, gedigne varer og gør sig meget i glas, spisestel og diverse småmøbler samt de der ting som er sjove og skæve og som ingen andre har. Selv var jeg så heldig at finde noget mere af det kongelige stel jeg samler på til en god pris, hvilket ellers er næsten umuligt. Ellers er der lidt for en hver smag og alt er pænt, rent og velholdt.

Mormors Gemmer holder åbent mandag til fredag fra 11-17 og lørdag fra 11-15. Der kan både betales med kontanter og dankort, så igen er der håb for os uden kontanter på lommen. Mormors Gemmer er også på facebook – du finder siden her – hvor der jævnligt postes billeder af nyankomne varer fra butikken. Ydermere holder holder Sune lagersalg fra sit hovedlager den første søndag i måneden, fra 9-16, hvor man primært kan finde større møbler og ting der ikke er plads til i butikken. Adressen for lagersalget er Byghøjvej i Bellinge.

KontantKort

Mormors Gemmer Odense Mormors Gemmer Mormors Gemmer Antik Odense Retro Odense retro antik Odense Mormors Gemmer Zink Mormors Gemmer Mormors Gemmer Odense

Leave a Reply