Hjem kære hjem (host, host)

       

Lollipop Verbena Frappé Gammel fin bil Stueplante Staudebed Spegepølsemad

Jeg har simpelthen passet sådan på med aircondition denne ferie – det er en klassiker; man har det for varmt og skruer så langt ned for temperaturen, at man bliver kold og forkølet. Men det er ikke dét der er sket for mig. Vi havde altid aircondition på mindst 25 grader. Alligevel er jeg blevet godt og grundigt forkølet og slatten. Det kom snigende i lørdags efter vi kom hjem og er ikke forsvundet endnu. Jeg blev endda nødt til at tage tidligt hjem fra laboratoriet i dag for at pleje min hovedpine og min snotnæse. Og det der med at være sløj og slatten når vejret er så godt, det er ikke nemt. Normalt ligger man under dynen og spiser varm suppe. Jeg har forsøgt mig med dynen, men den er alt for varm. Der står suppe på menuen i aften, så håber jeg det virker, for jeg har ikke tid eller lyst til at være syg. Hvis I har nogle gode råd til sommerforkølelser er de kærkomne!

English recap: I’m sick. After we got home from vacation friday evening, I’ve been sick with a cold and headache.

3 Comments on Hjem kære hjem (host, host)

 1. Simone
  21. juli 2014 at 19:21 (7 år ago)

  Øv øv, jeg var også ramt i sidste uge 🙁 Jeg drak masser af te med ingefær. Selvom det var virkelig varmt, var det som jeg fik renset det hele ud..

  [Reply]

  Svar
 2. Simone
  21. juli 2014 at 19:21 (7 år ago)

  Og god bedring selvfølgelig <3

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg er allerede igang med ingefær-mynte the – det plejer at være mirakelkuren 🙂 Og tak!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply