Hvor blev november af?

       

Hvor blev november af? Stuegran

Jeg synes kun lige vi har fejret min kærestes fødselsdag og pludselig opdager jeg, at det er første søndag i advent om et par dage – hvor i al verden blev november af? Jeg er overhovedet ikke klar og det ligner mig ellers ikke, for julen er min årstid. December er min måned. Jeg plejer at være på forkant med pynt, hygge og jul. I år har det taget mig lidt på sengen. Jeg har længe drømt om gran og lyskæder om vores gamle vinduer, men nu fornemmer jeg at det heller ikke bliver i år jeg får det gjort. Den efterhånden faste krans på døren af fin gran og buksbom har også lange udsigter. Jeg er i det hele taget slet ikke klar til december. En løsning må være at hive julekasserne (ja, i flertal, for jeg har efterhånden fået samlet mig en fin mængde af julepynt) ned fra loftet og tage det lidt på gefühl. Stuegranen fra sidste år står stadig flot og forhåbentlig er der stadig nogle advents- og kalenderlys tilbage i butikkerne som ikke er alt for grimme at se på. Er du klar?

English recap: Where did November go? In my mind its still in the beginning of the month, but then I check my calendar and see it’s almost the first of December and I’m as far away from being ready as I could be. Are you ready?

4 Comments on Hvor blev november af?

 1. Julie
  2. december 2014 at 02:06 (7 år ago)

  Jeg kommer hjem fra 3 ugers USA-ferie imorgen og er ikke det mindste juleklar! Det var jo kun starten af november, da jeg tog afsted :O

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Nemlig – du når det jo nok. Mig bekendt må man gerne pynte løbende op i løbet af december 🙂 Og velkommen hjem – 3 uger i det amerikanske lyder ikke tosset

  [Reply]

  Svar
 2. Julie
  8. december 2014 at 19:33 (7 år ago)

  Tror at den store Julle-julepyntning må udsættes til næste år, er simpelthen for meget af tiden på arbejde i Korsør! Men næste år! 😀

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Det gælder også bare om at have gode intentioner Julie 😀 Så skal resten nok komme!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply