Hvordan jeg mødte min bedste veninde

       

Bedste veninder

Julen er hjerternes, familens og vennernes tid. For mig er julen en tid, hvor man samles, nyder hinandens selskab og mindes. Det er i julen jeg især husker på at skrive en lille besked til venner og veninder jeg ikke har snakket med i lang tid, for lige at høre hvordan de har det og hvad de går og laver. Og det der med veninderne er vigtigt, for jeg har ikke så mange af dem – få, men gode veninder. Og så tænkte jeg, at jeg ville fortælle jer, hvordan jeg mødte min bedste veninde, en kvinde det skulle vise sig, at jeg kommer ualmindeligt godt ud af det sammen med og som nemt kunne forveksles som en tvillingesøster af dem som ikke kender os – så meget minder vi nemlig om hinanden – for det er nu engang en lidt morsom historie.

Det er en lang historie og den kan nemt blive indviklet, men det er netop dette kaos og en fortælling af hvor lille verden nogle gange kan være, der gør den morsom.

Længe før jeg kom ind i billedet, før min veninde eller min kæreste kom ind i billedet og længe før jeg overhovedet vidste, at det skulle ende med at blive som det blev, startede det. Jeg er opvokset i et fint, lille og trygt villakvarter. Det samme er min veninde og hendes lillebror. De boede bogstaveligt talt i vores baghave og jeg endte i gymnasieklasse med kommende bedstevenindes lillebror. I starten af 3.g blev jeg så kærester med min kæreste. Og så kom den dag, hvor jeg skulle møde hans veninde. Eller ekskæreste. Eller ekskæreste-veninde. Jeg kan huske at jeg var noget så nervøs – møde ekskæresten (!) – i mine øjne kunne det kun blive akavet. Men det skulle vise sig at være begyndelsen på noget helt fantastisk. For det var ved dette første møde, at der blev lagt grundsten til en venindesymbiose ud over det sædvanlige. Vi klikkede med det samme og alt det jeg troede ville blive akavet og underligt blev slet ikke. Med årene er det venindeskab vokset og vokset. Vi er knold og tot. Vi afslutter sågar hinandens sætninger. Hun er noget helt særligt. Hun er den type veninde man kan sidde i en sofa med og bare være, uden at stilheden mellem os bliver tung. Vi er ikke længere kun veninder, vi er familie. Og jeg er taknemmelig.

English recap: The story about how I met my best friend is long and special. She is the ex girlfriend to my boyfriend and what could have ended up being an awkward meeting with his ex, turned out to be the beginning of the best friendship I have ever had.

2 Comments on Hvordan jeg mødte min bedste veninde

 1. Simone
  12. marts 2015 at 18:28 (6 år ago)

  Det er så sjovt at hun er din bedste veninde 🙂
  Thomas (min kæreste), har sunget i Emmaus med hende 😉 Og hans søster synger stadigvæk i koret, kan ikke huske om din veninde også stadigvæk gør!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hah! Det er lidt sjovt 🙂 Nogle gange er verden bare lille bitte

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply