Jeg er tilbage

       

SlikautomatFroya Hvor er stegen Opgaveskrivning Gaia

Der har været helt stille herinde den sidste uges tid, men nu er jeg tilbage. Jeg fik afleveret min opgave i dag. En opgave som krævede alt min tid og i den forbindelse blev bloggen forsømt. Og så er det midt i det hele blevet februar – hvor den sidste uge af januar er forsvundet hen ved jeg ikke helt? Som en lille gulerod for den indsats har jeg foræret mig selv en slikautomat (haha! Kristina 5 år) – den er tiltænkt mit skrivebord det sted, hvor jeg skal igang med mit speciale. En slags “det er en hård dag i laboratoriet i dag” eller “øv, hvor har jeg travlt” trøsteting til de lange dage.

English recap: I have handed in one of my last assignments today – that is also the reason for the missing attention on my blog during the last week. As a treat, I bought my self a candy automat for my desk (Its like I’m 5 again).

4 Comments on Jeg er tilbage

 1. A + K = ♥
  5. februar 2014 at 15:48 (8 år ago)

  Åh, jeg bliver glad hver gang, jeg ser den slikautomat – havde også selv en engang 😀

  – Anne

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg synes også den er fin at have stående – nu er den rykket ud på mit kontor i laboratoriet 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Debbie
  5. februar 2014 at 17:31 (8 år ago)

  Årh en god treat – verdens bedste idé. Ved bare ikke helt om jeg ville kunne styre det, hvis det var min. ;P

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Det går nu egentlig meget godt, men jeg er overbevist om, at den bliver rar på de meget lange dage 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply