Jeg nøjedes med en tur til frisøren

       

Kort pixie ny frisure

Sidst Mads tog på forretningsrejse, dengang til Kina, faldt jeg tilfældigvis over vores kommende lille hjem og havde så godt som købt det, da han kom hjem kort før jul.  Handlekraftig var vidst mit mellemnavn. Så det er jo forståeligt, at manden var lidt bekymret for, hvad jeg dog nu kunne finde på når han tog af sted igen – denne gang i to hele uger! Men bare rolig, denne gang blev det hverken til patriciavilla, sommerhus, jordomrejse, lystyacht eller ny bil – jeg nøjedes med at tage til frisøren og få en fiks korthårsfrisure samt bruge lidt flere penge end normalt på kaffeaftaler og hygge med veninderne.

English recap: The last time my boyfriend went on a business trip, I bought a home for the two of us. Of course he was ancient to see what I did this time around, but all I managed was a new haircut and a lot of coffee dates with my friends.

4 Comments on Jeg nøjedes med en tur til frisøren

 1. Simone
  30. november 2014 at 22:21 (7 år ago)

  Du ser mega godt ud 🙂 det er sejt til dig 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Simone, hvor er det fint sagt! 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. mille
  4. december 2014 at 22:16 (7 år ago)

  Enig!! – Så kækt og pænt til dig. Og som langhårspige vil jeg sige at, at det godt kan være du hverken væltede vægge eller købte nye store sager, men det der er da også lidt af en forandring. Du ser skøn ud Kristina ! kh mille

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Mille! Hvor er det pænt sagt! Han blev også godt overrasket da han så mig, så mere kan jeg jo ikke ønske 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply