Jeg sætter min hat som jeg vil

       

image

Jeg elsker, elsker, elsker hatte og synes generelt, der er alt for få af dem på hovederne af folket i gadebilledet – jeg ønsker at lave om på det og har i den forbindelse investeret i en sixpence. Den er købt i den fineste herreforretning i Brandts Passage og ejeren roste mit fine hattehovede op til flere gange. Det var en ren fornøjelse! Nu er jeg på vej ud af døren for at hygge med min madklub – vi skal både fejre overståede eksamer og opgaver og snakke, virkelig snakke, for det er noget tid siden sidst vi sås.

English recap: I have bought this sixpence yesterday and by doing so, adding more hats in everyday life – hats are the most beautiful thing ejer, and very few people west one, its a shame.

6 Comments on Jeg sætter min hat som jeg vil

 1. Rikke
  1. marts 2014 at 16:03 (8 år ago)

  Hatte ér virkelig en mangelvare! Gid jeg var bedre til at bære dem.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Ja ja ja! Det er jo egentlig ikke så svært – den skal jo bare på hovedet 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Debbie
  5. marts 2014 at 13:16 (8 år ago)

  Jeg ville ønske jeg var bedre til at gå med hat. Men af en eller anden grund, synes jeg det er ret grænseoverskridende at bære dem? Måske jeg skulle begynde at øve mig lidt herhjemme 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Hvis det hjælper, skader det jo ikke at prøve hatten på derhjemme. Jeg har egentlig aldrig tænkt over, at det er skræmmende at gå med dem i det “offentlige”, men folk kigger da lidt. 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Debbie
  5. marts 2014 at 15:32 (8 år ago)

  Haha, det er sikkert også mest af alt oppe i mit eget hoved det er skræmmende. Tror de fleste herovre er ret så ligeglade med, hvad man hopper i. Og det hjælper en hel del at øve sig derhjemme. At vænne sig til at se sig selv med det på, er det største og sværeste skridt for mig. 😉 Den er forresten mega pæn og klassisk på den fede måde, din nye sag. 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Du har helt ret – man skal lige vænne sig til det! Og tak, jeg elsker den også. Den giver lige det sidste til den helt almindelige hverdag

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply