Juleophæng af HAMA perler

       

Julepynt juleophæng jul juleornamenter hama perler diy Julepynt ophæng jul hama perler julepynt hama perler diy julepynt hama perler

Vi er nu en god bid inde i november og derfor tilpas tæt på jul til at julepynten er legalt at vise frem. Jeg har de sidste par uger lavet juleophæng i hama perler som jeg tænkte jeg ville vise frem, da mine snefnug har været en stor succes og kilde til inspiration hos mange. Her er både julehjerter, bolchestokke, julekugler, flag og iskrystaller. Det er alt sammen noget som skal sælges i en pop up shop i Odense fra på mandag – jeg kunne som altid ikke dy mig for at være med da jeg fik chancen så oven i studie, speciale og forsøg i laboratoriet, har jeg de sidste par uger også produceret varer til butikken.

English recap: I’ve made christmas ornaments of hama iron beads – hope they will be an inspiration or DIY for others as it was with my snow flakes.

4 Comments on Juleophæng af HAMA perler

 1. Marie
  11. november 2014 at 14:11 (7 år ago)

  Hvor er de fine! Hvor skal der være pop up shop?

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak! Butikken ligger i Rosengårdscentret og åbner på mandag – og jeg skal nok komme med et indlæg med alle detaljerne når vi kommer lidt tættere på åbningsdagen 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Malene
  15. november 2014 at 18:30 (7 år ago)

  Hvor er de dog skønne!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Malene 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply