Kom og køb! StiLia Pop up shop

       

Frøken Lyngsø pude Stilia Pop up StiLia pop up shop StiLia pop up shop Frøken Lyngsø filt æske i uld Frøken Lyngsø Æske i uldfilt med låg og lædersnørre Frøken Lyngsø smykkeskrin i filt uldfilt Frøken Lyngsø StiLia Pop up Shop

StiLia Pop Up Shop – en fin butik, der udspringer af StiLia på Skibhusvej i Odense. Tina, kvinden bag det hele, har teamet op med andre kreative damer og har skabt en fin lille butik fyldt med kunsthåndværk og unika fra 30 upcoming, etablerede og helt almindelige amatør designere som mig selv. Og jeg er med. Og derfor skriver jeg her, for jeg vil rigtig gerne have, at I kigger forbi. Butikken ligger på rød gade i Rosengaardscentret i nærheden af Føtex og er et besøg værd! Jeg har blandt andet mine puder med som er lavet af min families gamle færøske striktrøjer og sweatere, mine nisser som du kan se eksempler på her og de mange HAMA juleornamenter som du kan se her. Ydermere har jeg som noget nyt nogle æsker med af uldfilt i fine farver – de fåes i to størrelser og i forskellige farvekombinationer. Og de er af uld, rigtig uld og dufter noget så lækkert. De er fantastiske til smykker eller til rod og dimser på skrivebordet.

Og til sidst til det vigtigste af det hele; jeg er at finde bag kassen og i butikken nu på søndag den 30. november, så kom og sig hej! Jeg vil så gerne hilse på jer og vise jer rundt!

English recap: I’m part of a pop up shop in the shopping center and un sunday I will be there in person. In the shop you will find my unique pillows of my family’s old faroese sweaters and some small boxes of wool felt.

4 Comments on Kom og køb! StiLia Pop up shop

 1. A+K/VenterPaaVin
  25. november 2014 at 21:07 (7 år ago)

  Sejt, næste gang jeg stikker forbi Odense kigger jeg forbi – ser ud til I gemmer på mange lækre sager.

  – Anne

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Gør endelig det! Den har dog kun åbent til den 30. december – det er jo en del af pop up konceptet 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Durita
  3. december 2014 at 14:50 (7 år ago)

  Det ser godt ud, Kristina. De færøske trøjer gør sig godt som en pude:-) Ærgerligt vi ikke kommer forbi i år.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak! <3 Det færøske strik er altså bare noget særligt 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply