Sneak peek

       

Færøsk strik Færøsk sweater

Jeg er ikke så godt til at sidde stille og tage en slapper, slet ikke når der rumsterer kreative idéer i mit hovede. Ovenstående er et lille sneak peek på det projekt jeg kastede mig over i dag – det har noget med gamle, færøske striktrøjer at gøre, men mere siger jeg ikke.

English recap: A sneak peek of the creative project I began today. It has something to do with old sweaters from the Faroe Islands, but that is all you get.

10 Comments on Sneak peek

 1. Pernille
  4. februar 2014 at 22:01 (8 år ago)

  Ej, hvor ser det spændende ud. Sikke nogle lækre farver og mønstre. Kunne lige forestille mig nogle puder eller et stort patchwork-tæppe 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Du har fat i lidt af det rigtige Pernille – jeg skal nok vise det frem på bloggen når det er færdigt 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Fototosse.blogspot.dk
  5. februar 2014 at 10:58 (8 år ago)

  Eeeeeej, hvor er de flotte! Åh! Min mor strikker netop nu en norsk (ved godt det ikke er det samme) strik til mig. Elsker de klassiske gamle mønstre fra “nord på”.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hjemmestrik er bare det bedste! Jeg er også helt vild med de nordiske mønstre 😀

  [Reply]

  Svar
 3. Court
  6. februar 2014 at 04:51 (8 år ago)

  oooo! I can’t wait to see what the project is! I’m terrible at guessing, but maybe you are making a quilt of sorts out of them?! Now that would be cozy.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  It would, and you’re not that far from guessing right – but you will have to wait and see what comes out of all those sweaters 😀

  [Reply]

  Svar
 4. Vibeke
  6. februar 2014 at 17:15 (8 år ago)

  Uanset hvad, er det da nogle helt fantastisk skønne strik, og hvor er de også flotte som de ligger der! Glæder mig til at se hvad de skal bruges til:)

  [Reply]

  Kristina Reply:

  De er flotte! Jeg har det også lidt svært ved at lave dem om til noget andet, men de er jo slidte og nogle af dem ødelagte, så jeg tror bestemt det er værd at ofre dem 🙂

  [Reply]

  Svar
 5. Pia
  12. februar 2014 at 09:13 (8 år ago)

  Jeg elsker når noget får et nyt liv og med alle de fantastiske strik, må der være plads til en masse liv. Glæder mig til at se det færdigt.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg har lavet lidt og det er bare blevet godt, så jeg glæder mig også til at vise frem på bloggen 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply