Tæppevejr og indehygge

       

Efterår Gaia Gaia Græskar

Heldagsregn, blæst, flyvende blade og brun-orange nuancer. Efterår til fulde. Herhjemme var der oprydning, hjemmepuslerier og rengøring på programmet. Og da det blev lidt for kedeligt med støvsugning og tøjvask, blev det krydret med nybagte boller og venner, som kom forbi til kaffe. Skøn søndag. Og så har vi lagt planer for det næste lange stykke tid – rigtige voksenplaner. Planer om, hvordan banklånet skal betales endeligt af, hvordan den nye hoveddør skal se ud, at køkkenet snart skal skiftes ud i stedet for hele tiden at sminke det lig det nu engang er, planer om opsparinger og muligheder. Det er rart at få lidt styr på det hele. I morgen har jeg møde med min vejleder om min fremtid under hendes vinger og hvad følger derefter – flere vigtige beslutninger og endnu flere voksenpoint ind på kontoen. Om lidt skal jeg igang med en simreret med kylling og rødder – yndlingsmad på en kold efterårsdag.

English recap: Today the autumn really kicked in in Denmark and to cope with the rainy and windy weather we had friends come over for buns and coffee.

6 Comments on Tæppevejr og indehygge

 1. Simone
  20. oktober 2014 at 19:06 (7 år ago)

  Dejlige billeder Kristina 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Simone – efter nogle år er jeg nu blevet ganske god til at mestre vores kamera 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Pia
  22. oktober 2014 at 13:40 (7 år ago)

  Hyggelige stemningsbilleder 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Pia 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Livsglimt
  30. oktober 2014 at 20:47 (7 år ago)

  Hej Kristina
  Jeg har ikke besøgt din blog før – tror jeg, men hvor er der dejlige billeder her hos dig 🙂

  Hilsen Lisbet

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Lisbet og velkommen til – jeg elsker (!) når der kommer nye læsere og besøgende på bloggen og især når de, som du, lægger en hilsen i kommentarfeltet!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply