Tegninger på bestilling

       

image

Jeg tegnede dem her forleden aften, efter en bestilling fra en veninde i Århus. Hun har en helt tredje veninde, der blev færdig med sin uddannelse og i gave skulle have noget personligt. Det blev til to af mine stregtegninger med en personlig tekst, der for modtageren betyder noget særligt – god idé. Og modtager, hvis du læser med herinde, så håber jeg du er blevet glad for dem.

English recap: I made these two drawings for a friend, that wished to give them away to yet another friend as a present. She ordered them with a personal text making them even more precious to the recipient.

4 Comments on Tegninger på bestilling

 1. Simone
  28. februar 2014 at 20:45 (7 år ago)

  Super fede. Jeg skal også snart bestille flere tegninger hos dig!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak, og det vil jeg da glæde mig til! Du må endelig sige til hvis du vil have skrevet en speciel tekst på – det er åbenbart det sidste nye 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Sine Smed
  2. marts 2014 at 10:57 (7 år ago)

  Hvor er de bare blevet helt fantastiske med teksten!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Sine!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply