This is my happy face, too

       

Kristina

Eller måske ikke det mest smilede ansigt, men jeg husker jeg var glad og tilfreds da billedet blev taget, ligesom jeg er glad og tilfreds nu. Jeg har fået svar på den opgave jeg kæmpede med i januar måned og det gik godt – jeg fik endda ros af min vejleder for min indsats, gå-på-mod og selvstændighed i laboratoriet, tak! Åhh, nu kan jeg slappe lidt mere af (det er de der kilo og den dér ekstra højde igen) og rette fokus ind på mit speciale – det bliver så godt.

English recap: I got response on my paper I struggled with in January and the response was good. I even got complements from my supervisor for my hard work and independence i the laboratory – yay! So happy!

2 Comments on This is my happy face, too

 1. Anne
  26. februar 2014 at 12:19 (7 år ago)

  Fedt!! Tillykke med det.
  og tilllykke med nu kun at have specialet tilbage. Det må være helt mærkeligt! 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det ér helt vildt mærkeligt – Det er heller ikke gået helt op for mig endnu, at specialet er det eneste jeg mangler 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply