Ting din kæreste normalt tager sig af og som du først opdager når han pludselig ikke er hjemme

       

En overfuld postkasse

Det skal handle om at sætte pris på hinanden i hverdagen. Det er noget jeg måske ikke altid er helt god til og nu da kæresten min er på udlandstur og jeg er ene om husholdningen og hverdagen er det gået op for mig, at han alligevel tager sig af ting, jeg slet ikke vidste man også skulle tage sig af, for det plejer jo bare at blive gjort.

Det startede med at jeg glemte at køre skraldespanden ud til vejen i mandags, så nu sidder jeg her med en fyldt skraldespand og lidt over en uge til den tømmes næste gang. Så er der postkassen – den bugnede i morges, da jeg opdagede at den heller ikke var blevet tømt. Til gengæld ligger der ikke sure strømper andre steder end i vasketøjskurven og alle skoene er lagt på plads i stedet for at ligge det der irriterende sted, så man falder over dem hele tiden.

English recap: I’ve discovered what sorts of things my boyfriend is covering at home in every day life. It includes emptying the mailbox and making sure the waste is at the street to be picked up in the morning. Here I am with an over the top filled mail box and an over the top filled carnage bin.

4 Comments on Ting din kæreste normalt tager sig af og som du først opdager når han pludselig ikke er hjemme

 1. Henriette // Blondinemor
  21. november 2014 at 17:46 (7 år ago)

  Åh ja… Min kæreste laver mad hver dag, og sørger for vi får en varieret kost. Når han ikke er hjemme veksler vi mellem rugbrød og toast…

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Det med mad går nogenlunde – jeg er især god til at invitere mig selv til aftensmad hos en masse veninder 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. lisberh
  21. november 2014 at 18:40 (7 år ago)

  Har du overvejet “reklamer nej tak”

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det har strejfet mig en del gange 🙂 Og noget taler i hvert fald for at gøre det nu

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply