Året der gik, 2015

       

Blogåret 2015

Totusindogfemten. Hvilket år det dog har været! Dagene mellem jul og nytår er noget ganske særligt – her er tid til at mindes og se tilbage og det er netop hvad jeg har gjort. Mit 2015 har været vildt, det har været fuld af følelser, op- og ned ture – mest opture ganske vidst, voksenting som gav rigelige voksenpoint på kontoen og ikke mindst et farvel som studerende. Jeg afleverede og forsvarede mit speciale i Februar – samme måned som jeg startede fuldtidsjob som videnskabelig assistent. Tal lige om at blive voksen fra den ene dag til den anden. Jeg fik smag for forskningen og brugte virkelige mange timer på at søge midler til et Ph.D. studie. Hvilket førte til mange afslag, da konkurrencen er benhård! I 11. time skulle det dog lykkes at få den sidste financering på plads og nu starter jeg som Ph.D. studerende på mandag! Sikke en rutsjebanetur. På karrieresiden var 2015 også året, hvor jeg udgav min første videnskabelige artikel, så der er da sket noget på den front.

2015 var også året, hvor jeg sprang ud som klummeskribent for Ugeavisen i Odense, var i Paris hele to gange, var i Boston og en smuttur til Færøerne samt vores årlige juletur, der i år gik til Lübeck.

Mit 2016 bliver anderledes. På mandag står jeg overfor noget helt nyt – en ny hverdag. Der venter mig tre års fuldtid med nørderi på højeste niveau og en specialisering inden for et felt jeg brander for. Jeg glædes og er dødensangst på samme tid præcis som jeg havde det for et år siden, da voksenlivet stod for døren, men det gik jo alt sammen, ligesom jeg er sikker på dette også skal.

Til sidst vil jeg sige tusind tak til alle jer der gennem det sidste år har kigget med og skrevet søde kommentarer på bloggen. Det betyder alverden for mig, tak!

English recap: Two thousand and fifteen has almost ended and I have made this little collage illustrating som of the moments from the last year on the blog. This year has been amazing and I hope my 2016 will be at least as good! Happy new year to all of you and thank you for following and for your lovely comments the past year!

Leave a Reply