Bøger som ligger i læsekø på mit natbord

       

Jeg er en bogorm og en læsehest og har været det lige siden min mor havde lånt Harry Potter og De Vises Sten på biblioteket til mig tilbage i 2001. Jeg åd den bog på en uge og var fortryllet fra første til sidste side – læseglæden har varet ved fra jeg afsluttede den bog og til nu. Ikke at min glæde ved bøgerne er forsvundet – nok nærmere det modsatte for min læsebunke vokser og vokser.

Og her ligger den så, på mit natbord:

Løvetæmmeren af Camilla Läckberg
Brobyggerne og Dandy, begge af Jan Guillou
En mand der hedder Ove af Frederik Backman
Den grænseløse af Jussi Adler-Olsen

Hvilke bøger (eller hvilken bog) læser du i øjeblikket?

English recap: These are the books that are currently on my night table – which ones are on yours?

2 Comments on Bøger som ligger i læsekø på mit natbord

 1. Lene
  17. april 2015 at 10:04 (6 år ago)

  Det er SÅ dejligt med en god bog! Jeg er ofte i gang med et par stykker på én gang, det kommer lidt an på, hvad det er jeg læser. Lidt pinligt, men har længe haft en bog stående (som i snart 2 år!), der hedder “Moonwalk med Einstein – kunsten at huske alt”, så den regner jeg med at jeg skal i gang med.

  Har selv læst de bøger du skal i gang med lige på nær Løvetæmmeren, er spændt på hvad du synes om de forskellige bøger. Ift. Guillou, så har han skrevet en roman, der hedder “ondskab”, den er fantastisk!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak for input! Når jeg har læst mig igennem denne bunke er det rart allerede at have inspiration til den næste, så tak for inspirationen 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply